ΑΠΟ ΤΟ 1998

Ολοκληρωμένες και σύγχρονες υπηρεσίες Real Estate στη Μεσσηνία

To Μesitopolis real estate, βρίσκεται στην νοτιοδυτική πλευρά της Μεσσηνίας και ειδικότερα στην περιοχή των Γαργαλιάνων και δραστηριοποιείται στον χώρο της κτηματαγοράς στον Νομό Μεσσηνίας καθώς και στην ευρύτερη περιοχή από το 1998.

Αναζητήστε το ιδανικό ακίνητο

Απευθυνόμαστε με απόλυτη συνέπεια, υπευθυνότητα, εμπειρία και μεθοδική οργάνωση στην αγοραπωλησία και διαχείριση ακινήτων καλύπτοντάς όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας με εγγυημένα αξιόλογα μεσιτικά και επενδυτικά προιόντα.

Γνωρίστε την περιοχή

video-play-button-icon

Η ομάδα μας

Εξετάζοντας με απόλυτη προσοχή τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας φροντίζουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις απαιτήσεις που θα προκύψουν, με τους πιο συμφέροντες όρους της αγοράς, σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών μας, θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο μας την πραγματοποίηση του οράματος του πελάτη μας.

Mesitopolis Real Estate - Γιώργος Λάππας 2

Γιώργος Λάππας

Ιδρυτής - Real Estate Agent

Έλσα Πασχάλη

Υπεύθυνη διαχείρισης

Υπηρεσίες

Μέσα από τις Υπηρεσίες μας, οι οποίες περιλαμβάνουν αγοραπωλησίες και μισθώσεις ακινήτων, συμβουλές επενδύσεων, εκτιμήσεις πραγματογνωμοσύνες ακινήτων , σύμγωνα με τις τρέχουσες και έρευνα αγοράς σε κάθε περιοχή, συνεργασίες με μηχανικούς, αρχιτέκτονες, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, κατασκευαστικές εταιρείες, τράπεζες, συνάψεις δανείων και ότι απαιτηθεί για την ολοκλήρωση της εκάστοτε διαδικασίας.

Μέσα από την ολοκληρωμένη υποστήριξη που παρέχουμε δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης ανάμεσα σε εμάς και στους πελάτες μας και μετατρέπουμε την αγοραπωλησία ακινήτων σε μια προσιτή διαδικασία, κάνοντας την απόφαση σας απλή και εύκολη.

Αγοραπωλησίες & Μισθώσεις Ακινήτων
Έρευνα Κτηματαγοράς
Δικαιολογητικά Αγοραπωλησίας
Δάνεια
Εκτιμήσεις
Δίκτυο συνεργατών
0
Χρόνια εμπειρίας
0 +
διαθέσιμα ακίνητα υψηλής επενδυτικής σημασίας
0 +
Ολοκληρωμένες συναλλαγές ακινήτων
0
συνεργάτες σε ολοκληρωμένο κτηματομεσιτικό δίκτυο

Compare listings

Compare